Vervoer en Transport bij Marthijs Services

Vervoer van, bijvoorbeeld caravan of boot op eigen trailer:
Het plaatsen en/of halen van de caravan op uw vakantiebestemming of waar ook wenselijk is. Als u een boot op eigen trailer heeft kan ik deze overbrengen naar de door u gewenste plek. Ook is het mogelijk om u te helpen bij in of uit het water halen van uw boot.

Vervoer met open aanhanger:
Hiermee kan ik allerlei auto’s of vracht (bijv tegels, hout, kleine machines) naar iedere gewenste plek vervoeren. Ik kan alles vervoeren met een totaal aanhanggewicht van 3500kg.
Hiervoor is een multifunctionele aanhanger gebouwd (2016) met extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen waardoor lading, binnen de gestelde norm, kan uitsteken.

Vervoer met boottrailer:
Tevens ben ik in het bezit van twee trailers namelijk de tandemassige 3500 Pega V-liner waarmee boten vervoert kunnen worden met een maximale lengte van 10meter en gewicht tot 2700kg.
Voor de boten tot 7 meter met een maximaal gewicht van 1200kg is er een enkelassige trailer beschikbaar.

Vervoer met gesloten aanhanger:
Denk hierbij aan vervoer van spullen die goed beschermd moeten worden (bijv inboedel). Het maximaal laadvermogen van deze aanhanger is 2000kg. Specifiek voor deze aanhanger is dat hij een laadklep heeft waardoor je, bijvoorbeeld met behulp van steekwagen (ook aanwezig), de vracht eenvoudig naar binnen kunt rijden.

Contact

×