Paardentaxi inschakelen

Uw paard van A naar B brengen? Dat kan nog een behoorlijke klus zijn! Ik help u daar dan ook graag bij. Ik heb een speciale paardentaxi service. Daarmee breng ik uw paard veilig en comfortabel naar de plek van bestemming. Ik begrijp hoe belangrijk uw paard voor u kan zijn en dat u uw paard niet in handen van iedereen vertrouwd. Het moet natuurlijk wel veilig zijn, zo’n paardentaxi. Ik heb jarenlange ervaring als internationaal chauffeur, dus rijervaring genoeg!

Betrouwbare en veilige paardentaxi

Ik vervoer uw paard veilig en snel door heel Nederland en zelfs naar het buitenland met mijn paardentaxi. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat wel en niet gunstig is voor een paard en de paardentaxi rit zal dan ook veilig verlopen. Van te voren maken wij duidelijke afspraken over kosten, rit en eventuele extra wensen voor uw paard. Uiteraard houd ik rekening met eventuele extra wensen.

Particuliere paardentaxi

Uiteraard zorg ik voor de paardentaxi van particulieren. Wanneer kunt u een paardentaxi inschakelen?

  • Het paard moet naar een evenement
  • Het paard moet naar een andere stal
  • U wilt een buitenrit maken
  • U gaat op vakantie en het paard mag mee
  • Uw paard moet naar de dierenarts

Zo ziet u; het kan nog best eens voor komen dat u een paardentaxi nodig heeft. Voor alle gevallen kun u contact met mij opnemen. Heeft u vragen, twijfels of wilt u een afspraak maken voor de paardentaxi? Twijfel ook dan niet om contact met mij op te nemen! Ik sta u graag te woord.

Niet alleen voor een paardentaxi

Bij mij kunt u terecht voor alle soorten vervoer. Ik ben een allround chauffeur, dus ook voor boottransport binnen en buiten Europa, het vervoeren van caravans, vracht of een auto zit u goed bij mij. Ik beschik over alle benodigde materialen en papieren en heb jarenlange ervaring, waardoor ik de geschikte partner voor uw klus ben.
Kortom; bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke paardentaxi of bent u op zoek naar een allround chauffeur voor een andere klus? Twijfel dan niet om mij in te schakelen!

Contact

×