Auto Stalling

Marthijs Services beschikt over een veilige auto stalling waar u uw auto met een gerust hart kunt achterlaten. Kiezen voor een auto stalling kan verschillende redenen hebben. Misschien gaat u lang op vakantie of heeft u een tweede auto waar u weinig in rijdt. Er zijn nog vele situaties te bedenken maar het belangrijkste is dat u in al deze gevallen zeker weet dat er niks met uw auto kan gebeuren. Wij behandelen uw auto met de grootste zorg en u kunt uw auto uiteraard op ieder gewenst moment ophalen.

Uw auto stallen met een veilig gevoel

Wanneer u uw auto stalt bij MarThijs Services weet u zeker dat uw auto op een veilige plek staat en met met zorg met uw auto wordt omgesprongen. Het stallen van uw auto werkt bij ons heel makkelijk. Zodra u contact met ons opnemen kunt u een afspraak maken om uw auto te brengen en bespreken we de duur. De duur kan tussendoor altijd verlengd worden.

Auto vervoer en onderhoud

Wij kunnen auto’s vervoeren met zowel een open als gesloten aanhanger. Ideaal voor wanneer u uw auto naar een bestemming wilt laten brengen zonder ermee te rijden. Tevens kunnen wij ook klein onderhoud aan uw auto uitvoeren. Dit is natuurlijk mooi te combineren met het stallen van uw auto, maar dit is natuurlijk niet noodzakelijk. Bij klein onderhoud kunt u denken aan aan het vervangen van een accu, uitlaat, verlichting, schokdempers en dergelijke. Ook bandenservice behoort tot de mogelijkheden. Dit varieert van het wisselen van zomer- en winterbanden naar banden uitbalanceren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Meer informatie over auto stalling? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over auto stalling of een van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar wat wij voor u kunnen betekenen en gaan graag voor u aan de slag.