Bandenservice voor Zwijndrecht

Zwijndrecht heeft bijna 45.000 inwoners, en een groot deel daarvan rijdt auto. Bent u een van hen? Dan heeft u vast ook wel eens ervaren hoe prettig het is om bij autoproblemen een oplossing in de buurt te hebben. Want als er iets schort aan uw auto of de banden, kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen. Laat uw banden daarom controleren, vervangen, wisselen of repareren door mijn bandenservice in Zwijndrecht. Lekker dichtbij!

Waarom zou ik de bandenservice in Zwijndrecht bellen?

Als betrokken ondernemer in de regio Zwijndrecht/Barendrecht/Papendrecht, kom ik u graag tegemoet. Ik hanteer daarom een professionele, maar persoonlijke aanpak. Wilt u gebruikmaken van mijn bandenservice in Zwijndrecht en neemt u eigen vervangende banden mee? Dan breng ik geen extra kosten in rekening. Bovendien werk ik als onafhankelijke partij. MarThijs Services heeft geen samenwerkingsverband met de grote merken, dus ook geen voorraad. Zodoende bent u vrij in uw bandenkeuze. Natuurlijk kan ik wel de gewenste exemplarenvoor u bestellen, die binnen 48 uur aanwezig zijn bij de bandenservice.

Wat kan ik voor u doen?

Bij mijn bandenservice in Zwijndrecht kunt u terecht voor een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van autobanden, caravanbanden en banden voor aanhangwagens. Deze vervang ik middels een professionele machine. Ook bij een lekke band, het uitbalanceren van de banden en het wisselen van zomer- naar winterbanden kan ik u van dienst zijn. De bandenservice voor Zwijndrecht helpt u onder andere met:

  • Band(en) vervangen
  • Repareren van lekke band(en)
  • Uitbalanceren van banden
  • Wisselen en opslaan van zomerbanden en winterbanden
Bandenservice Zwijndrecht

Wat biedt MarThijs Services nog meer?

MarThijs Services is een eenmanszaak uit de omgeving van Zwijndrecht. Naast bandenservice ben ik gespecialiseerd in vervoerservice, klein onderhoud en de stalling van diverse vervoermiddelen. Ik beschik over meerdere trailers, waaronder een gesloten aanhanger met een maximaal laadvermogen van 2.000 kilo. Deze is perfect voor het vervoeren van een kwetsbare vracht. Daarnaast heb ik ook een open aanhanger tot mijn beschikking. Deze wordt gebruikt als autoambulance is en heeft extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen. De autoambulance kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het afvoeren van bouwmateriaal of verplaatsen van kleine machines. Het maximale totale aanhanggewicht is 3.500 kilo. MarThijs Bandenservice biedt Zwijndrecht dus méér dan alleen bandenservice!

Contact