Voorstellen MarThijs Services

Martin Abresch eigenaar
Vader Thijs Abresch Oprichter van Breston BV te Nieuwe-Tonge

In 2015 besloot ik, om naast mijn huidige werk als chauffeur en berger bij Logicx, dochteronderneming van de ANWB, mijn eigen bedrijf te starten.

Mijn doel:
Service en vervoer voor iedereen binnen handbereik.

Mijn missie:
Om met mijn eigen materialen verschillende services aan te kunnen bieden.
Hierbij zijn eerlijk, respect, accuraat, zorgvuldig, verantwoord, haalbaar en betaalbaar speerpunten in mijn geboden service naar u.

Wie ben ik:
Na mijn MTS-opleiding, ben ik gaan werken in het metaalbedrijf, machine- en constructiebouw, van mijn vader (Breston te Goeree-Overflakkee).
Vanuit het bedrijf werden er machines vervoerd naar hun bestemming. Iets wat ik heel fascinerend vond en nog steeds vind. Na 3,5 jaar koos ik er dan ook voor om de transportsector in te gaan.

Hier heb ik al mijn rijbewijzen voor gehaald.
Gedurende 10 jaar heb ik zowel nationaal als internationaal gereden. Dit voor verschillende bedrijven waaronder Verolme Transport en Wim Rijnart uit Dinteloord. De laatste 5 jaar heb ik voor o.a. Martens uitzonderlijke transporten gereden waarbij ook vaak verkeersbegeleiding vereist was.

Na mijn chauffeurstijd heb ik vijf jaar lang gewerkt als all-round bandenmonteur bij een landelijk bandenservicebedrijf. Binnen dit bedrijf verleende ik bandenservice aan zowel personenauto’s, vrachtauto’s, als aan grote industriële voertuigen die o.a. op de Maasvlakte rondrijden.

Echter begon ik de transportwereld te missen en ben dus weer terug op de vrachtauto, maar nu als chauffeur en berger bij Logicx. Hier vond ik dat ik het vervoer kon combineren met dienstverlening iets wat goed bij mij past.

Tot slot:
Graag wil ik nog een woord van dank uitspreken naar mijn vader Thijs, zonder zijn vertrouwen en steun was dit alles niet mogelijk geweest. Dank je pap.

Contact