Paardrijservice

Bent u in het bezit van een paard en wilt u eens ergens anders gaan paardrijden dan waar u normaal altijd rijdt, maar houdt de afstand u tegen, of vind u het te veel gedoe met heen en weer rijden ?

Voor deze mensen kan MarThijs Services misschien een oplossing bieden. Want wij bieden u de mogelijkheid om u en uw paard naar die omgeving te brengen waar u naar toe zou willen gaan.

Het vervoer doen wij met auto en aanhangwagen. Het is wel van belang om te weten of uw paard bekend is met het meerijden achter een auto in het dagelijkse verkeer of niet.

Wilt u op pad, maar heeft u geen vervoer, dan komen wij u en uw paard ophalen met de auto en aanhangwagen om vervolgens door te gaan naar uw gewenste locatie. Daar kunt u het paard klaarmaken voor een fijne tocht. Wilt u later op de dag weer opgehaald worden, dan kunnen we van te voren een planning maken voor de tijden en mogelijkheden.

Wilt u op pad en heeft u ook een eigen aanhangwagen voor uw paard, maar geen auto die deze combinatie aankan ? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor ons verandert hierdoor niet zo veel, het is immer een kwestie van aankoppelen en weer afkoppelen. Ook in dit geval is kunt u ergens naartoe gebracht worden en weer opgehaald worden.

Bij deze service bieden wij u graag een helpende hand. Naar het schijnt lopen toch wel mensen hier tegenaan, omdat het veel gedoe is of de middelen ontbreken hiervoor en zo dan blijven rijden in eigen omgeving. En dat is dan toch wel jammer, want Nederland bied toch wel mooie gebieden om daar te rijden met uw paard.

Een dagje weg of een weekendje weg, misschien naar een evenement met uw paard, alles is bespreekbaar. U kunt met ons contact opnemen middels het reactie-fomulier op de website www.MarThijs-Services.nl of door rechtstreeks te bellen of te mailen.

Wij bieden u graag een passende oplossing tegen een passende vergoeding

Contact