Partner voor bootvervoer in Europa

Wilt u uw boottrip zo fijn mogelijk beginnen? Start dan met varen vanuit de juiste locatie. Niet eerst om varen om uit te komen waar u wilt starten, maar overal in Europa uw vaartocht beginnen. Als uw boot in Nederland in de stalling staat, is er bootvervoerservice in Europa nodig. Marthijs Services kan u daarbij helpen. Dankzij ervaring als chauffeur in Europa, ben ik degene die u moet hebben als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor bootvervoer in Europa. Ik breng uw boot naar iedere haven in Europa, zodat u op de beste manier uw vakantie met boot in Europa kunt beginnen.

Materiaal voor bootvervoer in Europa

Voor bootvervoer in Europa kunt u bij Marthijs Services terecht. Of u uw boottrip nu wil beginnen in Frankrijk, Italië of Zwitserland; ik regel graag uw bootvervoer door heel Europa. Ik heb ervaring als internationaal chauffeur. Daarnaast ben ik in het bezit van de juiste papieren en heb ik de juiste materialen voor bootvervoer in Europa. Ik ben in het bezit van een pick-up en twee trailers. Op de ene trailer kan ik boten van maximaal 7 meter tot 1200 kg kwijt en de andere boottrailer heeft een tandem-as, hierop kan ik boten kwijt van maximaal 10 meter en 2700kg.

Marthijs Services is uw partner voor boottransport in Europa

Bootvervoer in Europa voor bedrijven en particulieren

Marthijs Services biedt deze dienst aan voor zowel bedrijven als particulieren. In beide gevallen zorg ik ervoor dat het bootvervoer in Europa op een veilige manier gebeurt. Van te voren maken we duidelijk afspraken over waar de boot naar toe gebracht moet worden. Voor mij zijn een aantal kernwaarden van belang; eerlijkheid, zorgvuldigheid en betaalbaarheid. Dit streef ik dan ook na in al het contact met klanten. Dankzij mijn ervaring als internationaal chauffeur kan ik een goede inschatting maken wat betreft afstand en reistijd. Dit maakt mij een betrouwbare partner voor bootvervoer in Europa.

Niet alleen bootvervoer in Europa

Naast dat ik uw boot naar een bestemming in Europa kan brengen, kan ik hem ook ophalen. Bootvervoer in Europa kan dus zowel voor de heenreis als de terugreis geregeld worden. Maar dit geldt niet alleen voor boten. Ik ben inzetbaar als allround chauffeur. Ik ben in het bezit van een dichte en open aanhanger. Met de open aanhanger kan ik bijvoorbeeld auto’s en vracht vervoeren tot 3500kg. De gesloten aanhanger kan ik gebruiken voor inboedel of andere goederen die goed beschermd moeten worden tot 2000kg. Maar ook als u uw caravan van of naar een plek in Nederland of Europa wilt hebben, kunt u terecht bij Marthijs Services.

Direct contact met Marthijs services

Contact