Bel de autoambulance van MarThijs Services

Het is natuurlijk een opluchting als er bij een (auto-)ongeluk niemand gewond is geraakt. Maar een beschadigde auto of zelfs een total loss auto, is ook heel vervelend. Hoe krijgt u die van de plaats van het ongeluk naar een garage of zelfs schroothoop? De autoambulance van MarThijs Services biedt uitkomst.

Wat doet een autoambulance?

Een autoambulance, ook wel autotransporter genoemd, is een trailer waarop meerdere auto’s tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Dit voertuig wordt onder meer door hulpdiensten en verhuurbedrijven ingezet, maar de autoambulance kan ook door particulieren worden gebruikt. Bij pech onderweg, een aanrijding of een andere reden waarom een auto niet meer zelfstandig kan rijden, is een autoambulance een veilige en praktische oplossing om het voertuig op de plek van bestemming te krijgen.

autoambulance Marthijs Services

De autoambulance van MarThijs Services

MarThijs services is in het bezit van meerdere trailers. Een daarvan is een open aanhanger, functionerend als autoambulance. De multifunctionele aanhanger uit 2016 heeft extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen. Op die manier kan de lading binnen de gestelde normen uitsteken. De autoambulance van MarThijs Services is niet alleen geschikt om auto’s te vervoeren, maar ook voor bouwmateriaal en kleine machines met een totaal aanhanggewicht van 3.500 kilo. Wilt u een kwetsbare vracht vervoeren dan kunt u ook gebruikmaken van mijn gesloten aanhanger met een maximaal laadvermogen van 2.000 kilo.

Trailers voor bootvervoer

Tevens ben ik in het bezit van een drietal botentrailers, namelijk een aangepaste tandemassige 3500 Pega V-Liner waarmee diverse boten vervoerd kunnen worden met een maximale lengte van ongeveer 11,5 meter en gewicht tot zo’n 2700 kg. Deze trailer is langer en breder dan standaard en uitgevoerd met demontabele en instelbare kielrollen, traploze instelling van de kimrolstellen, instelbare en verplaatsbare hoge en lage boegsteun met elk een lier en met 2 verschillende centreersystemen.

Hierdoor kunnen boten met zowel een heckdrive en bbm geladen worden als boten met een vaste schroef en apart roer.

Wegens de toename van de vraag naar zeilbootvervoer, kan de trailer ook aangepast worden als zeilboottrailer. Door deze opstelling kan er veilig en gemakkelijk een zeilboot geladen en ondersteund worden door de hoge en lage traploos instelbare steunpoten met een scharnierend kussenset.

De tweede trailer is ook een aangepaste tandemassige 2700 Pega V-Liner, voor het vervoer van boten tot een lengte van ongeveer 7 meter en gewicht tot zo’n 2000 kg. Deze trailer is eigenlijk een kopie van de 3500 qua opbouw en instelbaarheid.

De derde trailer is een enkelassige trailer voor boten tot 7 meter en maximaal gewicht van 1200 kg.

Door de combinatie van praktische kennis en ervaring van zowel mijzelf als de trailerbouwer Pega te Barendrecht, is de kans aanzienlijk verkleind dat ik een boot niet kan vervoeren en kunnen we gefocust blijven op het doel om iedereen van dienst te kunnen zijn met mijn service.

Over MarThijs Services

Met mijn autoambulance wil ik het vervoeren van één of meerdere personenauto’s voor iedereen toegankelijk maken. Naast mijn dienstverlening voor MarThijs Services werkt ik als berger bij een dochteronderneming van de ANWB. Ik heb dus ruime ervaring met het vervoeren van auto’s en kleine vracht, en alle benodigde rijbewijzen.
Bent u op zoek naar een autoambulance die uw voertuigen met de grootste zorg vervoert? Dan bent u bij MarThijs Services aan het juiste adres.

Contact