Bel de autoambulance van MarThijs Services

Het is natuurlijk een opluchting als er bij een (auto-)ongeluk niemand gewond is geraakt. Maar een beschadigde auto of zelfs een total loss auto, is ook heel vervelend. Hoe krijgt u die van de plaats van het ongeluk naar een garage of zelfs schroothoop? De autoambulance van MarThijs Services biedt uitkomst.

Wat doet een autoambulance?

Een autoambulance, ook wel autotransporter genoemd, is een trailer waarop meerdere auto’s tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Dit voertuig wordt onder meer door hulpdiensten en verhuurbedrijven ingezet, maar de autoambulance kan ook door particulieren worden gebruikt. Bij pech onderweg, een aanrijding of een andere reden waarom een auto niet meer zelfstandig kan rijden, is een autoambulance een veilige en praktische oplossing om het voertuig op de plek van bestemming te krijgen.

autoambulance Marthijs Services

De autoambulance van MarThijs Services

MarThijs services is in het bezit van meerdere trailers. Een daarvan is een open aanhanger, functionerend als autoambulance. De multifunctionele aanhanger uit 2016 heeft extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen. Op die manier kan de lading binnen de gestelde normen uitsteken. De autoambulance van MarThijs Services is niet alleen geschikt om auto’s te vervoeren, maar ook voor bouwmateriaal en kleine machines met een totaal aanhanggewicht van 3.500 kilo. Wilt u een kwetsbare vracht vervoeren dan kunt u ook gebruikmaken van mijn gesloten aanhanger met een maximaal laadvermogen van 2.000 kilo.

Over MarThijs Services

Met mijn autoambulance wil ik het vervoeren van één of meerdere personenauto’s voor iedereen toegankelijk maken. Naast mijn dienstverlening voor MarThijs Services werkt ik als berger bij een dochteronderneming van de ANWB. Ik heb dus ruime ervaring met het vervoeren van auto’s en kleine vracht, en alle benodigde rijbewijzen.
Bent u op zoek naar een autoambulance die uw voertuigen met de grootste zorg vervoert? Dan bent u bij MarThijs Services aan het juiste adres.

Neem contact op

Contact