Boot vervoeren uitbesteden

Een boot vervoeren hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als het op het eerste gezicht misschien lijkt. U schakelt gewoon de hulp in van Marthijs Services, een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor bootvervoer in binnen- en buitenland. Marthijs Services is niet alleen gespecialiseerd en in het bezit van de juiste papieren voor het vervoeren van een boot, ook voor het vervoer van vrachtwagens en vervoer van kwetsbare goederen zit u hier goed.

Boot vervoeren in het binnenland

Eindelijk, voorjaar! En dat betekent met mooi weer lekker de plassen op en varen met uw boot of sloep. Een boot ligt tijdens de winter natuurlijk niet in het water, die staat veilig in de stalling. De boot vervoeren van de stalling naar het water kan nogal wat problemen opleveren. Maar goed nieuws! Want een boot vervoeren hoeft echt niet zo lastig te zijn. U schakelt gewoon mijn hulp in en ik vervoer u boot van A naar B. Ik beschik over de juiste materialen en papieren om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Ik vervoer de boot niet alleen binnen Nederland, maar ook voor bootvervoer naar het buitenland kunt u bij mij terecht. En naast dat ik de boot kan vervoeren, kan ik ook helpen met het te water laten en uit het water halen van uw boot.

Boot vervoeren en te water laten door een boottransportbedrijf

Materiaal om boot te vervoeren

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u iemand nodig heeft om u te helpen met het vervoeren van de boot. Zo kan het zijn dat u wel een trailer heeft, maar geen auto waar deze achter kan. Ook kan het zijn dat u geen trailer heeft, maar de boot wel moet vervoeren. Ook daarvoor kunt u terecht bij Marthijs Services! Ik ben in het bezit van twee trailers waarop ik verschillende soorten boten kan vervoeren. De ene trailer is geschikt voor boten tot 7 meter lang en 1200 kg zwaar, de andere trailer met tandem-as is geschikt voor boten tot 10 meter lang en 2700 kg zwaar. Deze trailers kunnen overigens ook gebruikt worden voor het te water laten en het uit het water halen van een boot. Daarnaast heb ik een pick-up waarachter de trailers gemakkelijk bevestigd kunnen worden. Als u mijn hulp inschakelt voor het vervoeren van de boot, neem ik u alle zorgen uit handen.

Niet alleen bootvervoer

Naast het vervoeren van een boot, kunt u bij mij ook terecht voor het vervoer van caravans, vervoer met open aanhanger en vervoer met gesloten aanhanger. Ik werk dus als allround vervoerder in mijn eenmansbedrijf. Met de open aanhanger kan ik verschillende soorten auto’s en vracht vervoeren tot 3500 kg. Met de gesloten aanhanger kan ik bijvoorbeeld inboedel of andere goederen die goed beschermd moeten worden vervoeren tot 2000 kg. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor het brengen of halen van de caravan naar de juiste plek.

Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf waar u op een persoonlijke manier geholpen wordt en waar u terecht kunt voor onder andere het vervoeren van een boot? Dan zit u bij Marthijs services goed. Mijn missie is om een boot vervoeren voor iedereen toegankelijk te maken.

Meteen contact met Marthijs services

Contact