Vervoer MarThijs Services

Vervoer van, bijvoorbeeld caravan of boot op eigen trailer:
Het plaatsen en/of halen van de caravan op uw vakantiebestemming of waar ook wenselijk is. Als u een boot op eigen trailer heeft kan ik deze overbrengen naar de door u gewenste plek. Ook is het mogelijk om u te helpen bij in of uit het water halen van uw boot.

Vervoer met open aanhanger:
Hiermee kan ik allerlei auto’s of vracht (bijv tegels, hout, kleine machines) naar iedere gewenste plek vervoeren. Ik kan alles vervoeren met een totaal aanhanggewicht van 3500kg.
Hiervoor is een multifunctionele aanhanger gebouwd (2016) met extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen waardoor lading, binnen de gestelde norm, kan uitsteken.

Vervoer met boottrailer:
Hierdoor kunnen boten met zowel een heckdrive en bbm geladen worden als boten met een vaste schroef en apart roer.

Wegens de toename van de vraag naar zeilbootvervoer, kan de trailer ook aangepast worden als zeilboottrailer. Door deze opstelling kan er veilig en gemakkelijk een zeilboot geladen en ondersteund worden door de hoge en lage traploos instelbare steunpoten met een scharnierend kussenset.

De tweede trailer is ook een aangepaste tandemassige 2700 Pega V-Liner, voor het vervoer van boten tot een lengte van ongeveer 7 meter en gewicht tot zo’n 2000 kg. Deze trailer is eigenlijk een kopie van de 3500 qua opbouw en instelbaarheid.

De derde trailer is een enkelassige trailer voor boten tot 7 meter en maximaal gewicht van 1200 kg.

Door de combinatie van praktische kennis en ervaring van zowel mijzelf als de trailerbouwer Pega te Barendrecht, is de kans aanzienlijk verkleind dat ik een boot niet kan vervoeren en kunnen we gefocust blijven op het doel om iedereen van dienst te kunnen zijn met mijn service.

Vervoer met gesloten aanhanger:
Denk hierbij aan vervoer van spullen die goed beschermd moeten worden (bijv inboedel). Het maximaal laadvermogen van deze aanhanger is 2000kg. Specifiek voor deze aanhanger is dat hij een laadklep heeft waardoor je, bijvoorbeeld met behulp van steekwagen (ook aanwezig), de vracht eenvoudig naar binnen kunt rijden.

Neem contact op

Contact