Caravanvervoer in binnen- en buitenland

Op vakantie met de caravan, is dat niet de ultieme vrijheid? U kiest een fijne camping, rijdt er naartoe, koppelt de caravan los en voilà: de vakantie kan beginnen. Kunt of wilt u zelf niet de caravan verplaatsen of vervoeren, dan heb ik daar de oplossing voor. MarThijs Services verricht namelijk caravanvervoer in binnen- en buitenland.

De voordelen van caravanvervoer

We zien de laatste jaren steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om de caravan niet meer achter de eigen auto te koppelen. Zij gaan bijvoorbeeld liever vliegen naar de vakantiebestemming, of vinden dat er onderweg te veel obstakels zijn voor het rijden met een caravan. Een logische beslissing nu de caravans steeds groter worden, en de wegen richting vakantiebestemmingen steeds drukker. Als u het caravanvervoer uitbesteedt aan MarThijs Services, kunt u zelf kiezen hoe en wanneer u naar uw vakantiebestemming reist, zonder u druk te maken over de caravan. Ik zorg ervoor dat uw caravan onbeschadigd en op tijd de bestemming bereikt.

Waar we natuurlijk niet aan (willen) denken, is autopech onderweg en al helemaal niet wanneer u net met vakantie met de caravan onderweg bent naar een zonnige camping in het buitenland.

De buitenlandse pechhulp is heel anders geregeld dan hier in Nederland en veel mensen schrikken dan omdat ze in een land zijn met een andere taal. Als je pech krijgt met alleen een auto, dan is het een andere auto regelen via de ANWB of reisverzekering en weer door. Maar wat als er ook nog een caravan achter de auto hangt ? Als het zo is dat er gebruik gemaakt kan worden van een andere auto om uw reis en/of vakantie door te zetten, dan zal de auto wel aanmoeten sluiten aan de vereiste zaken om de caravan daar achter te kunnen hangen, zoals een trekhaak, trekgewicht, volume tbv bagage en aantal passagiers, toegestane max. gewicht van de nieuwe combinatie (auto met caravan) In de praktijk komt dit nog wel eens voor namelijk en dat zorgt uiteraard voor veel narigheid. Wanneer de pech zich voor doet wanneer u op de retour bent naar huis, dan is het iets anders, met wellicht niet gewenst, wanneer u een andere auto kunt krijgen om thuis te kunnen komen maar zonder caravan om welke reden dan ook, dan moet deze toch op een of andere manier ook terug gehaald worden. Vaak worden deze opdrachten dan via een instantie doorgegeven aan een transporteur die met de vrachtwagen als retour de caravan kan ophalen. Op zich een aardig idee, maar is deze net zo zuinig op de spullen als uzelf ? Of de caravan staat een paar weken later nog in het buitenland te wachten om opgehaald te worden, terwijl u toch het liefste de caravan thuis heeft om uit te ruimen en schoon te maken ? Of als de caravan op een vrachtwagen staat die ook auto’s ophaalt in de vakantielanden en die een bepaalde laad- en losvolgorde hanteerd ? Dit blijft in zekere mate een onzekere factor waar u dan mee te maken heeft.
Of er gebeurt iets terwijl u halverwege uw vakantie bent op een buitenlandse camping met uw auto of erger nog, met u zelf ? Misschien moet u snel terug moet naar huis en de caravan blijft achter ivm de haast of als u de vakantie nog wel kan voltooien, maar het niet ziet zitten om alles op te ruimen en in te laden om vervolgens ook nog eens met een caravan achter de auto mee moet slepen ?

Wel, hier kan ik u ook bij helpen. Ik rij regelrecht naar de locatie van de caravan die u mij gegeven hebt en vervolgens breng ik deze gelijk waar die zijn moet, bij u thuis. Op deze manier is alles veel sneller afgehandeld. Het is voor u een kwestie van een telefoontje naar mij, we sluiten alles kort en ik neem de zorgen voor u over. Ik help u ter plaatse met het inpakken, opruimen en u kunt op huis aan terwijl ik er achteraan kom met de caravan.

De missie van MarThijs Services

Als eigenaar van MarThijs Services is mijn missie om uw caravanvervoer naar iedere bestemming mogelijk te maken. Met mijn ervaring als chauffeur en berger bij een dochteronderneming van de ANWB neem ik graag de verantwoordelijkheid op me voor het vervoeren van caravans, boten, auto’s en materialen. Uiteraard heb ik alle benodigde rijbewijzen voor de transportsector op zak. U kunt bij MarThijs Services ook terecht voor klein onderhoud aan voer- en vaartuigen, bandenservice en de opslag van zomer- en winterbanden. Waar mag ik u mee van dienst zijn?

Neem contact op

Contact