botentransport

Marthijs Services investeert in betere bootvervoerservice

MarThijs Services had al een botentrailer van het merk Pega, een V-liner 3500 tandemasser, om hiermee uw opdracht te kunnen uitvoeren met het vervoer van uw boot. Echter bleek in de praktijk dat de trailer wel veelzijdig kon zijn, maar dit niet was door de bestaande opbouw i.v.m. het af kunnen stellen van de bootondersteuning voor de verscheidenheid aan modellen en type boten die er zijn. Iedere boot heeft zijn eigen vorm, model en uitvoering e.d. die een grote rol spelen met het laden en lossen.

Ondanks dat MarThijs Services een nieuw bedrijf is en nog volop werkt aan de naamsbekendheid in o.a. de vervoersbranche, hebben we in het vorige watersportseizoen toch een aantal leuke opdrachten kunnen verzorgen. Toen is gebleken dat er soms te veel tijd verloren ging aan het instellen van de traileropbouw tijdens het laden om alles passend te krijgen.

Helaas konder er toen een aantal opdrachten niet uitgevoerd worden. Daar is nu verandering in gekomen. “Nee” verkopen willen we niet en ook niet voor verrassingen komen te
staan. We willen immers zo flexibel en multifunctioneel mogelijk zijn voor al onze diensten. Daarom zijn er twee nieuwe boottrailers aangeschaft om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Om u en onszelf te kunnen voorzien in flexibiliteit en functionaliteit, was het de keuze om eens met Pega bootttrailers te Barendrecht om de tafel te gaan zitten en zo ons doel te bespreken.
Deze keuze was gemakkelijk te maken, het is dichtbij, een prima service en er wordt blijvend gewerkt aan de kwalitiet van de trailerbouw. Alle opbouwmaterialen zijn demontabel en kunnen flexibel opgebouwd worden of zijn uit te breiden voor nog meer mogelijkheden. Zodoende volgde er al snel een bestelling mede door het ontstane veelbelovend contact met Pega. In de tijd van de bouw is er een aantal keer overleg geweest i.v.m. de wensen en mogelijkheden en dit heeft geresulteerd in een tweetal mooie nieuwe veelzijdige trailers. Mocht er een opdracht bij ons binnenkomen waar er hulpmiddelen voor nodig zijn, dan is op betrekkelijk korte termijn te regelen en kunnen we u zo goed en volledig mogelijk van dienst zijn. Zo hopen we alles te kunnen aanpakken en uit te voeren.

Nieuwe trailers

Zo zijn er twee nieuwe trailers van Pega gekomen, een V-Liner 3500 met aangepaste lengte en breedte en een V-Liner 2700 met aangepaste breedte. Beide trailers hebben een verwisselbaar centreersysteem om makkelijker te kunnen laden vanuit het water voor boten met een inboard motor en heckdrive of vaste schroefas.

Ook zijn de trailers voorzien van een betere rollenbaan met meer kielrollen en alle kimrollen zijn nu handmatig en traploos instelbaar. Voorheen hadden deze een vaste opstelling en moest er gereedschap steeds bij de hand houden worden. Nu is het ook makkelijker om zo ook sloepen te kunnen vervoeren.

De V-2700 is voor boten tot zo’n 7 meter, terwijl de V-3500 zelfs tot zo’n 11 meter gaat. Door de verstelbare boegsteun kunnen er lange en korte boten door elkaar heen en vervoerd worden.
Voor beide trailers is er nu ook een demontabel steunen-set aanwezig om zo ook aan de vraag te kunnen voldoen voor het vervoer van zeilboten. Het is nu een kwestie van steunen erbij zetten en rijden maar.

De eerste trailer is inmiddels verkocht aan een booteigenaar die zijn eigen trailer wilde hebben voor meer divers vaarplezier. Er waren enkele aanpassingen nodig aan de trailer en dat hebben wij ook verzorgd. Zo kunnen wij naast het vervoeren van boten u ook helpen met onderdelen voor uw eigen trailer of met de aanschaf van een nieuwe trailer. Middels de website www.marthijs-services.nl kunt u reageren via het contactformulier of door rechtstreeks te bellen of te mailen.

Kijk gerust eens op de website rond, waar u kennis maakt met MarThijs Services. Hier vindt u een overzicht van enkele uitgevoerde bootvervoerservices.

Wij zijn u graag van dienst en werken altijd aan een passende oplossing. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.