Boot stalling

Wanneer u denkt aan een boot stalling denkt u natuurlijk aan MarThijs Services. Bij ons terecht kunt u terecht voor een veilige stalling van uw boot. Het hebben van een boot is een dure hobby en daarom is het logisch dat u wilt dat deze met zorg en op een veilige plek gestald staat. Gelukkig bent u bij ons dan aan het juiste adres. Bij ons staat uw boot op een uitstekende locatie waardoor u geen omkijken heeft naar het beveiligen en onderhouden van uw boot.

Boot stalling en onderhoud

Naast het feit dat u uw boot bij ons kunt laten stallen kunnen wij uw boot ook nog eens onderhouden. Een boot is iets waar u zuinig mee omgaat en daarom is goed onderhoud van groot belang. Wij kunnen uw boot zowel zomer-  als winterklaar maken. Hierdoor kunt u direct en zonder zorgen van uw boot genieten als het seizoen begint. Naast periodiek onderhoud kunnen wij ook reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw boot weer in topconditie het water in kan.

Vervoeren van uw boot

Ook op het gebied van bootvervoer is MarThijs Services uw ideale partner. Wij hebben verschillende trailers tot uw beschikking en kunnen hiermee de meeste boten vervoeren. Handig wanneer u uw boot bij ons wilt stallen maar hier zelf geen vervoer voor heeft. Tevens kunnen wij u helpen bij het te water laten of uit het water halen van uw boot. Kortom, bij ons kunt u terecht voor een alles-in-een oplossing. Van de stalling tot onderhoud en vervoer. Het enige wat u nog zelf hoeft te doen is varen en genieten.

Boot stalling nodig? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een boot stalling of heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.