Bootonderhoud

Wanneer u op zoek bent naar een partij die bootonderhoud uit kan voeren bent u bij MarThijs Services aan het juiste adres. Wanneer u schade heeft aan uw boot wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Wij zorgen ervoor dat u weer zo snel mogelijk onbezorgd kan genieten op het water. Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit bij elke dienst die uitgevoerd wordt centraal. Door allereerst het probleem te achterhalen weet u hoe u dit in het vervolg tegengaat. Echter hoeft u natuurlijk niet per se schade te hebben om onderhoud door ons uit te laten voeren. Voorkomen is immers beter dan genezen, en dit geldt zeker voor uw boot. Door uw boot goed en regelmatig te onderhouden voorkomt u juist schades en kunt u langer genieten van uw boot. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De specialisten van SEAFIT gaan altijd op een professionele manier te werk, tijdens het uitvoeren van het onderhoud richten wij ons op het vernieuwen en verjongen van uw boot of sloep.

Uw boot in topconditie

Wij kunnen een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren aan uw boot, en eigenlijk is niet voor ons te gek. Wij zorgen ervoor dat we uw boot na de onderhoudswerkzaamheden weer als nieuw afleveren. Voordat wij te werk gaan zullen wij eerst uitzoeken wat er precies moet gebeuren aan uw boot. Wij kunnen hier doormiddel van mail, telefoon en een paar foto’s een duidelijk beeld van krijgen. Wij zullen op basis van deze gegevens een globale prijsopgave doen. Vervolgens gaan wij na met u overlegd te hebben graag voor u aan de slag om uw boot weer in topconditie te brengen.

Waarom kiezen voor Marthijs Services?

Bij Marthijs Services gaan wij altijd op een vakkundige en professionele wijze te werk. Tevens kunnen wij uw boot ook vervoeren, dus wanneer uw boot schade heeft of wanneer deze onderhoud nodig heeft kunnen wij de boot ophalen en direct aan de slag gaan. Dit doen wij met oog voor detail en zorg voor uw boot. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij uw boot op de juiste manier kunnen onderhouden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van bootonderhoud? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.