Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Afgelopen jaar hebben weer vele mensen MarThijs Services gevonden op het internet en via eerdere klanten. Daar zijn weer vele mooie en nieuwe opdrachten uit voort gekomen met zelfs nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Daarom wil ik allereerst iedereen voor wie ik een opdracht heb uitgevoerd, hartelijk danken voor deze en het vertrouwen in mij en mijn bedrijf. Iedere uitvoering heb ik met veel plezier en aandacht gerealiseerd om zo iedereen blij en tevreden te stellen. Het maakt niet uit of het om een klus bij mij in de buurt was, aan de andere kant van het land of in het buitenland, elke keer verliep het voorspoedig!

Ik realiseer mijn opdrachten zo goed en deskundig mogelijk met het materieel dat ik heb, zolang dit veilig mogelijk en verantwoord gaat. Wanneer u een aanvraag bij mij doet en u heeft een bepaald budget, dan stel ik het zeker wel erg op prijs om dit van u te horen wanneer mijn offerte wel of niet passend is. Met een beetje overleg kunnen we vast en zeker een eind komen.

Dit jaar hebben we helaas kennisgemaakt met het inmiddels welbekende Covid-virus, dat gevolgen heeft gekregen voor ons allemaal. Als ondernemer was het een lastig jaar, maar bij terugblik op het gehele jaar 2020, blijkt dat MarThijs Services toch vele mensen heeft kunnen helpen in hun wensen en opdrachten. Gelukkig is het dus toch nog eenpositief jaar geworden. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer een mooizomerweer gehad, waardoor mensen lekker hebben kunnen varen en vakantie kunnen houden op de camping.

Het komende jaar zie ik uiteraard met gezonde en frisse zin weer tegemoet. Hoewel we helaas nog steeds te maken hebben met het virus en daarmee ook de geldende maatregelen welke invloed hebben op het werk en planning vanMarThijs Services, hoop ik dat we in de stijgende lijn van het verzette werk kunnen blijven. U bent van harte welkom.

Graag wil ik alle mensen waarmee ik in contact ben geweest het afgelopen jaar, hartelijk danken voor hun belangstelling, opdrachten en vertrouwen in MarThijs Services.Hele fijne en gezellige kerstdagen gewenst en een gezonde jaarwisseling.

Met vriendelijke groet,

Martin Abresch
MarThijs Services

×