Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Afgelopen jaar is er veel belangstelling geweest naar mijn website en zo ook naar mijn werkzaamheden en diensten. Er zijn dan ook vele aanvragen binnengekomen en de meeste van deze heb ik kunnen en mogen uitvoeren.

Daarom wil ik allereerst iedereen voor wie ik een opdracht heb uitgevoerd, hartelijk danken voor deze en het vertrouwen in mij en mijn bedrijf. Iedere uitvoering heb ik met veel plezier en aandacht gerealiseerd om zo iedereen blij en tevreden te stellen. Het maakt niet uit of het om een klus bij mij in de buurt was, aan de andere kant van het land of in het buitenland, elke keer verliep het voorspoedig!

Ik realiseer mijn opdrachten zo goed en deskundig mogelijk met het materieel dat ik heb, zolang dit veilig mogelijk en verantwoord gaat. Wanneer u een aanvraag bij mij doet en u heeft een bepaald budget, dan stel ik het zeker wel erg op prijs om dit van u te horen wanneer mijn offerte wel of niet passend is. Met een beetje overleg kunnen we vast en zeker een eind komen.

Zo is het jaar 2019 heel snel doorlopen en staat 2020 alweer voor de deur. We hebben een schitterend jaar gehad aangaande het zonnige en warme weer.

Het komende jaar zie ik uiteraard weer positief tegemoet en hoop dan weer leuke en mooie opdrachten voor u te kunnen realiseren!

Namens MarThijs Services nogmaals dank voor uw interesse, opdrachten en vertrouwen en hele gezellige, vreugdevolle kerstdagen met een gelukkige jaarwisseling toegewenst.
Graag tot volgend jaar, we staan altijd voor u klaar.

Tevens wil ik de bedrijven Pega trailers heel erg bedanken voor hun hulp en medewerking, zodat ik het materiaal heb voor al mijn klussen.

Met vriendelijke groet,

Martin Abresch
MarThijs Services

×