Terugblik 2018

Hallo en welkom op de website van MarThijs Services

Leuk dat u een kijkje neemt bij mij en kennismaakt met mij en mijn bedrijf. Afgelopen jaar is er veel belangstelling geweest naar mijn website en zo ook naar mijn werkzaamheden en diensten. Er zijn dan ook vele aanvragen binnengekomen en de meeste van deze heb ik kunnen en mogen uitvoeren.

Daarom wil ik allereerst iedereen voor wie ik een opdracht heb uitgevoerd, hartelijk danken voor deze en het vertrouwen in mij en mijn bedrijf. Iedere uitvoering heb ik met veel plezier en aandacht gerealiseerd om zo iedereen blij en tevreden te stellen. En dan maakt het niet uit of het om een klus bij mij in de buurt was, aan de andere kant van het land of in het buitenland, elke keer verliep het voorspoedig en positief.

Daarnaast wil ik iedereen bedanken die mijn website bezocht heeft en een aanvraag hebben gedaan, maar die ik helaas niet heb kunnen voldoen. Dit door de afmetingen en/of totaalgewichten van de te vervoeren items of het was financieel niet haalbaar vanwege budget of afwijkende mogelijkheden.

Ik realiseer mijn opdrachten zo goed en deskundig mogelijk met het materieel dat ik heb, zolang dit veilig mogelijk en verantwoord gaat. Echter zijn er wel eens situaties die ontstaan aan de hand van een aanvraag die enige creativiteit vragen, zodat ik toch geen “nee” hoef mede te delen aan de klant. Helaas kan dit gevolgen hebben dat de prijs hierdoor wat hoger uitvalt. Wanneer u een aanvraag bij mij doet en u heeft een bepaald budget, dan stel ik het zeker wel erg op prijs om dit van u te horen wanneer mijn offerte wel of niet passend is. Met een beetje overleg kunnen we vast en zeker een eind komen.

Zo is het jaar 2018 weer heel snel doorlopen en staat 2019 voor de deur. We hebben een schitterend jaar gehad aangaande het zonnige en warme weer. Zeker voor de watersporters en campeerders onder ons een ultiem jaartje. Ook heeft het mensen geholpen met het maken van een keuze voor wel of geen boot kopen.

Het komende jaar zie ik uiteraard weer positief tegemoet en hoop dan weer leuke en mooie opdrachten voor u te kunnen realiseren.

Namens MarThijs Services nogmaals dank voor uw interesse, opdrachten en vertrouwen en hele gezellige, vreugdevolle kerstdagen met een gelukkige jaarwisseling toegewenst.

Graag tot volgend jaar, we staan altijd voor u klaar.

Tevens wil ik de bedrijven Pega trailers en Onnink Staalbedrijf uit Barendrecht heel erg bedanken voor hun hulp en medewerking, zodat ik het materiaal heb voor al mijn klussen.
Met vriendelijke groet,

Martin Abresch
MarThijs Services.

×