Caravan transport in binnen- en buitenland

Op vakantie met de caravan, is dat niet de ultieme vrijheid? U kiest een fijne camping, rijdt er naartoe, koppelt de caravan los en voilà: de vakantie kan beginnen. Kunt of wilt u zelf niet de caravan verplaatsen of vervoeren, dan heb ik daar de oplossing voor. MarThijs Services verricht namelijk caravan transport in binnen- en buitenland.

De voordelen van caravan transport

We zien de laatste jaren steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om de caravan niet meer achter de eigen auto te koppelen. Zij gaan bijvoorbeeld liever vliegen naar de vakantiebestemming, of vinden dat er onderweg te veel obstakels zijn voor het rijden met een caravan. Een logische beslissing nu de caravans steeds groter worden, en de wegen richting vakantiebestemmingen steeds drukker. Als u het caravan transport uitbesteedt aan MarThijs Services, kunt u zelf kiezen hoe en wanneer u naar uw vakantiebestemming reist, zonder u druk te maken over de caravan. Ik zorg ervoor dat uw caravan onbeschadigd en op tijd de bestemming bereikt.

MarThijs Services: ook voor boottransport

Heeft u geen caravan transport nodig maar neemt u wel graag de boot mee op vakantie? Dat kan ik voor u regelen. MarThijs Services biedt verschillende diensten op het gebied van boottransport. Als u een boot of sloep op een eigen trailer heeft staan, koppel ik de trailer aan mijn pick-up truck. Zo breng ik uw vaartuig naar de plaats van bestemming, waar ik tevens kan helpen met het te water laten. Voor wie geen eigen trailer heeft heb ik twee boottrailers tot mijn beschikking:

  • Boottrailer met enkele as voor boten met een maximale lengte van 7 meter en gewicht tot 1.200 kilo.
  • Boottrailer met tandem-as voor boten met een maximale lengte van 10 meter en gewicht tot 2.700 kilo.

De missie van MarThijs Services

Als eigenaar van MarThijs Services is mijn missie om uw caravan transport naar iedere bestemming mogelijk te maken. Met mijn ervaring als chauffeur en berger bij een dochteronderneming van de ANWB neem ik graag de verantwoordelijkheid op me voor het vervoeren van caravans, boten, auto’s en materialen. Uiteraard heb ik alle benodigde rijbewijzen voor de transportsector op zak. U kunt bij MarThijs Services ook terecht voor klein onderhoud aan voer- en vaartuigen, bandenservice en de opslag van zomer- en winterbanden. Waar mag ik u mee van dienst zijn?

Contact

×