Bandenservice voor Papendrecht

Hoe belangrijk de conditie van uw (auto)banden is, merkt u pas als er iets aan schort. Een te lage bandenspanning, beschadiging aan het profiel of de verkeerde banden voor het seizoen: u voelt het verschil vaak al tijdens het rijden, en een ongeluk ligt op de loer. Laat uw banden daarom controleren, vervangen, wisselen of repareren door mijn bandenservice in Papendrecht.

Wat kan ik voor u doen?

Bij MarThijs Services in Papendrecht kunt u terecht voor een uitgebreide bandenservice. Ik vervang autobanden, caravanbanden en banden voor aanhangwagens op een professionele machine. Ook bij een lekke band, het uitbalanceren van de banden en het wisselen van zomer- naar winterbanden kan ik u van dienst zijn. De bandenservice voor Papendrecht en omgeving bestaat uit:

  • Band of banden vervangen
  • Repareren van lekke band
  • Uitbalanceren van banden
  • Wissel en opslag van zomerbanden en winterbanden
Bandenservice Papendrecht

Waarom kiezen voor MarThijs Services?

Als u kiest voor de bandenservice van MarThijs Services uit Papendrecht, kiest u voor een persoonlijke maar professionele aanpak. Samen kijken we naar het probleem en de mogelijke oplossingen. Ik kom u graag tegemoet. Daarom geldt voor de bandenservice dat ik, als u eigen vervangende banden meeneemt, ik hier geen extra kosten voor in rekening breng. Bovendien werk ik als onafhankelijke partij. MarThijs Services heeft geen samenwerkingsverband met de grote merken, dus ook geen voorraad. Zodoende bent u vrij in uw bandenkeuze. Natuurlijk kan ik wel de gewenste banden voor u bestellen, die binnen 48 uur aanwezig zijn.

Andere oplossingen van van MarThijs Services

MarThijs Services is een eenmanszaak uit Papendrecht. Naast bandenservice ben ik gespecialiseerd in vervoerservice, klein onderhoud en de stalling van diverse vervoermiddelen. Ik beschik over meerdere trailers, waaronder een open aanhanger. Deze functioneert als autoambulance, maar is dankzij zijn multifunctionele karakter ook geschikt voor andere vervoerservices. Denk aan bouwmateriaal en kleine machines met een totaal aanhanggewicht van 3.500 kilo. De autoambulance dateert uit 2016 en heeft extra lange rijplaten, een elektrische lier en afneembare kleppen. Wilt u een kwetsbare vracht vervoeren? Dan kunt u ook gebruikmaken van mijn gesloten aanhanger met een maximaal laadvermogen van 2.000 kilo. Kortom, MarThijs Bandenservice biedt Papendrecht méér dan alleen bandenservice.

Contact